Get Adobe Flash player

Anunţuri - Primaria Comunei Hărău

ANUNT CONCURS
Anunt concurs.pdf

ANUNT
ANUNT CONSULTARE

ANUNT
Anunt

ANUNT
Anunt
Amenajament pastoral
Amenajament pastoral Harau.pdf

ANUNT
ANUNT SITE.doc

PROIECTE DE HOTARARI APRILIE 2017
PROIECTE APRILIE.docx

ANUNŢ DE PARTICIPARE
pentru acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului local 
Anunt de fond. nerambursabile 2017.doc
img606.jpg

PROIECTE DE HOTARARI MARTIE 2017
Proiecte de hotarari martie 2017

PROIECTE DE HOTARARI FEBRUARIE 2017
Proiecte de hotarari februarie 2017

PROIECT DE BUGET 2017
Proiect de buget


RAPORT PRIMAR
RAPORT PRIMAR.pdf

ANUNT
ANUNT.pdf

PROIECTE FEBRUARIE
PROIECTE FEBRUARIE.docx

ANUNT DEZBATERE PUBLICA PROIECTE ACTE NORMATIVE
Anunt_proiecte.doc 

ANUNT CONCURS
Anunt concurs.pdf

DELIMITARE SECTII DE VOTARE
Delimitare sectii de votare.pdf

A N U N Ţ
ANUNT DE VANZARE.pdf

D I S P O Z I T I E
DISPOZITIE.pdf

A N U N Ţ
ANUNT.pdf

A N U N Ţ
Anunt  proiecte

A N U N Ţ 
Anunt Concurs.doc

A N U N Ţ 
Anunt proiecte.pdf

A N U N Ţ  
PROIECT BUGET LOCAL 2016
Nr. 5337 din 28.12.2015
Anunt buget.doc

BUGET 2016
 (acesta este proiectul Bugetului Local al comunei Harau pentru anul 2016, urmand ca el sa fie definitivat in urma sedintei de validare in cadrul consiliului local al comunei Harau)
BUGET 2016 VENITURI.pdf
BUGET 2016 CHELTUIELI.pdf

AFIS PUZ
Afis PUZ Damida 2016.doc

Hotarare acoperire deficit.doc

Hotarare majorare impozit.pdf
Proces verbal.doc

TABEL INSOLVENTI
Tabel insolventi.pdf

ANUNT
Primăria Comunei Hărău  organizează în data de de 28.12.2015, ora 10,00  CONCURS  pentru ocuparea unui  post  de  natură  contractuală de execuţie: MUNCITOR CALIFICAT –  în cadrul Compartimentului Gospodărire - Situaţii de urgenţă.
descarca anuntul
 
ANUNT
ANUNT SITE contabil 2015.docx

ANUNT
Proiect de hotarare

ANUNT

Primăria Comunei Hărău  organizează în data de de 30.09.2015, ora10,00  CONCURS  pentru ocuparea unui  post  de  natură  contractuală de execuţie :- REFERENT   IA – Căminul Cultural Hărău
descarca anuntul
 
ANUNT
PRIMĂRIA COMUNEI HĂRĂU, organizează în data de 24.08.2015, ora 10,00 concurs în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de:
- 1 post Referent de specialitate - funcţie publică de execuţie, clasa II, grad profesional Superior, nivelul studiilor-superioare de scurtă durată, din cadrul Compartimentului Agricol, Topografie, Cadastru şi Publicitate Imobiliară – Primăria comunei Hărău, Jud. Hunedoara.
descarca anuntul
 
ANUNT CONCURS
descarca anuntul

ANUNT
Primăria Comunei Hărău  organizează în data de 26.06.2015, ora 11,00  CONCURS  pentru ocuparea unui  post  de  natură  contractuală de execuţie :
PAZNIC –Biroul Gospodărire, Situaţii de Urgenţă şi Deservire, Compartiment Deservire din  aparatul de specialitate al Primarului comunei Hărău
descarca anuntul

ANUNT 
PRIMĂRIA COMUNEI HĂRĂU, organizează în data de 21.01.2015, ora 10,00 concurs în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de:
1 post Consilier - funcţie publică de execuţie, clasa I, grad profesional Asistent, nivelul studiilor-superioare, din cadrul Compartimentului Asistenta Sociala;
Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Primăriei Comunei Hărău, Str. Principală, nr.69, jud. Hunedoara, în perioada 19.12.2014 - 07.01.2015.
Condiţiile de participare la concurs, bibliografia şi actele necesare pentru dosarele de înscriere sunt afişate la sediul Primăriei Comunei Hărău si pe site-ul : www.harau.ro.
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel.0254/233201, persoană de contact dl.Albu Ovidiu Florin.
Reprezentant legal,
Primar,
JIBETEAN IOAN DORIN

ANUNT 
PRIMĂRIA COMUNEI HĂRĂU, organizează în data de 22.09.2014, ora 10,00 concurs în vederea ocupării funcţiei publice de execuţie vacante de:
1 post Consilier - funcţie publică de execuţie, clasa I, grad profesional Superior, nivelul studiilor-superioare, din cadrul Compartimentului Buget, Finanţe - Contabilitate;
Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Primăriei Comunei Hărău, Str. Principală, nr.69, jud. Hunedoara, în termen de 20 de zile de la data publicării in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a III- a.
Condiţiile de participare la concurs, bibliografia şi actele necesare pentru dosarele de înscriere sunt afişate la sediul Primăriei Comunei Hărău si pe site-ul : www.harau.ro.
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel.0254/233201, persoană de contact Miclăuş Florin.

ANUNT DE PARTICIPARE
pentru acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului local al Primariei Comunei Hărău pentru activităţi non profit de interes local
descarca anuntul

LISTA SOMATII EMISE

LISTA SOMATII EMISE 2014.doc

LISTA SOMATII EMISE 2015.doc


ANUNT  angajare
PRIMĂRIA COMUNEI HĂRĂU, cu sediul în com.Hărău, sat Hărău, nr.69, JUDEŢUL HUNEDOARA organizează concurs în vederea ocupării pe durată determinată a unui număr de 3(trei) posturi de natură contractuală de:
Muncitor necalificat I - post contractual de execuţie, nivelul studiilor- studii generale, din cadrul Compartimentului implementare proiect integrat – fonduri europene;
Concursul se va desfăşura după următorul program:
Înscrierea candidaţilor - Dosarele de înscriere se vor depune la sediul Primăriei Comunei Hărău Str. Principală, nr.69, jud. Hunedoara, până în data de 12.06.2014.
Selecţia dosarelor: 13.06.2014, ora 12.00
Proba practică - se va susţine la sediul Primăriei comunei Hărău în data de 18.06.2014, ora 11.00;
Interviul – la sediul Primăriei comunei Hărău;
Data şi ora interviului vor fi stabilite de Preşedintele comisiei de concurs ulterior susţinerii probei practice;
Condiţiile de participare la concurs, bibliografia şi actele necesare pentru dosarele de înscriere sunt afişate la sediul Primăriei Comunei Hărău si pe site-ul : www.harau.ro
Informaţii suplimentare se pot obţine la tel.0254/233201, persoana de contact Miclăuş Florin.
 

 

 

Dragi cetateni ai comunei Hărău,

Va rog sa-mi permiteti sa va transmit pe aceasta cale cele mai alese ganduri de bine, sanatate si mult succes in activitatea dumneavoastra cotidiana. Doresc sa va aduc la cunostinta faptul ca actuala conducere a primariei comunei Harau a inceput inca din vara anului trecut lupta cu problemele si neajunsurile comunei.

Este adevarat asteptarile sunt mari, problemele sunt multe si nu pot fi rezolvate toate atat de repede cum am dori cu totii, suntem constransi de limita posibilitatilor financiare, de limita personalului existent, si de ce nu de imperfectiunea anumitor legi in virtutea carora ne desfasuram activitatea.

Cu toate acestea insa ne-am declarat public hotararea de a ne pune in slujba comunitatii noastre toata forta, increderea, vointa si inteligenta de care dispunem astfel incat intr-o scurta perioada de timp in ciuda crizei financiare pe care o strabate si Romania, comuna Harau sa prospere intr-o maniera ireversibila prin atragerea de investitori, investitii in infrastructura domeniului public, conditii mai bune pentru elevii din scolile comunei, promovarea activitatilor culturale sportive si de agrement toate acestea avand drept scop cresterea nivelului de trai al locuitorilor comunei.

Avand in vedere posibilitatile bugetare reduse din aceasta perioada atentia noastra este indreptata in special inspre promovarea unor proiecte care au drept sursa de finantare fondurile structurale europene. In cadrul acestora am promovat si “Proiect integrat de alimentare cu apa si canalizare a satelor Banpotoc Barsau, Chimindia, Harau, judetul Hunedoara” – Acest proiect are in momentul de fata finantarea castigata in cadrul PNDR, masura 322, iar activitatea actuala in cadrul acestuia este faza de avizare a documentatiei aferente procedurii de atribuire pentru proiectarea tehnica, urmata de procedura de atribuire a lucrarilor de executie a proiectului.

De asemenea am infiintat de curand cu aprobarea consiliului local a comunei Harau, si a comunelor numite in continuare “Asociatia de dezvoltare intercomunitara Certeju de sus, Harau, Rapoltu mare, Soimus”, cu sediul in comuna Harau, nr 69 (sediul primariei). Avem bucuria de a avea drept presedinte de onoare al acestei asociatii pe domnul deputat Nistor Laurentiu, iar functia de presedinte executiv este detinuta de primarul comunei Harau Jibetean Ioan Dorin.

In cadrul acestei asociatii de dezvoltare intercomunitara dorim sa sustinem proiecte cu impact major asupra populatiei celor patru comune finantate din fonduri europene, care vor fi initiate in perioada imediat urmatoare si depuse in vedere finantarii inca din acest an;

Cu siguranta am atat de multe lucruri sa va transmit insa din dorinta de a nu va retine prea mult timp doresc sa va rog sa ramaneti optimisti pentru ca suntem convinsi de faptul ca ne aflam pe drumul cel bun.

Este adevarat de asemenea ca mai este mult de lucru pentru a schimba in bine fata comunei noastre, insa contez pe intelegerea si sprijinul dumneavoastra astfel incat fiecare in zona proprietatii pe care o detine precum si la locul de munca printr-o preocupare sustinuta poate contribui la aceasta.

Va doresc multa sanatate, prosperitate, intelepciune si dragostea bunului Dumnezeu sa fie asupra noastra a tuturor.

 

Cu stima,
Dorin Ioan Jibetean

A.S. SILVA MIRACOL

Alegeri Europarlamentare

Judetul Hunedoara

   Resedinta: Deva
   Prefix: 0254
   Suprafata: 7.063 km2
   Populatie: 487115 loc.
   Urban: 369873 loc.
   Rural: 117242 loc.
   Densitate pe km2: 69,0